MAT OCH DRYCK

FLORIDA FÅR RESTAURANGMÅNAD FÖR FOODIES

WineDine KeyWest pågår i en hel månad!

b8f151b10122b4b5_org

Matälskare från hela världen förälskar sig i smakerna som finns längs den subtropiska ökedjan Florida Keys och i Key West. Här finns restauranger i världsklass och destinationen är ett riktigt paradis för foodies. För första gången någonsin arrangeras nu en kulinarisk festival för att uppmärksamma de unika och delikata smakerna – WineDine KeyWest.

Den smaksensationella festivalen WineDine KeyWest äger rum från den 16 september till den 16 oktober 2016, där ett 30-tal olika restauranger bjuder besökare på kulinariska smaker från sina menyer som har specialdesignats just för festivalen.

Matevenemanget har kokats ihop av samma team som står bakom den årliga, och mycket populära, Key West Food & Wine Festival. Syftet är att uppmärksamma ökedjans fine dining och visa upp de unika och delikata smakerna som finns i Key West, och som besökare från hela världen älskar.

Bland festivalens 30 olika representanter finns allt från avslappnade och originella restauranger längs det glittrande havet, trendiga bistros till prisbelönta gourmetrestauranger och andra matställen som specialiserar sig på Florida Keys färska skaldjur och havets delikatesser. Några av de medverkande restaurangerna är The Conch Republic Seafood Company, Southernmost Beach Café och Spencer’s by the Sea.

Kurrande magar kan ta del av välsmakande erbjudanden, till exempel kan en trerättersmeny avnjutas för cirka 170 kronor runt lunchtid och cirka 300 kronor vid middagstid.

UPP
Translate »