UTVALT FÖR DIG

OTTIMO ESPRESSOKOPPAR

Dessa vackra espressokoppar är inte bara exklusiva och snygga, de är svenska också!

”Jag kände att det var detta jag skulle göra redan när jag satte mig vid drejskivan för första gången. Det var kärlek direkt, allt annat försvann. Det var bara jag och materialet.”

hg-koppar-151006

Det berättar Catherine Djurklou som sedan några år tillbaka är etablerad formgivare i Höganäs, i det egna företaget Höganäsgruppen. Hennes fantastiskt vackra keramikföremål väcker ett sällan känt ha-begär. De rena linjerna, de runda formerna och det stilfulla uttrycket är närvarande i vartenda föremål, som alla drejas för hand och bränns i 1260 grader.

För Catherine är ”Made in Sweden” det enda alternativet, ett smart drag inför utlandslanseringarna som är planerade. Ottimo espressokoppar kan användas till både varma och kalla drycker. De är dessutom vackra med värmeljus i. Kopparna kostar 650 kronor för två och finns i en rad olika utföranden.

UPP
Translate »