EUROPA

DESTINATION OKÄND

2019 lanserade Apollo konceptet Live a little som bygger på en resa till en okänd destination. Konceptet blev snabbt en succé och nu lanserar Apollo nya sommarresor till ”destination okänd”.

Apollo fortsätter att uppmuntra svenskarna att kliva utanför sin komfortzon för att Live a little, och lanserar nu nya sommarresor till Destination okänd. Om du är modig nog betyder det att du bokar en paketresa, men låter ödet bestämma var i världen du hamnar. Santorini? Den kroatiska skärgården? Eller kanske Cyperns strandparadis? Med Apollos resekoncept kan du hamna var som helst. Det enda du kan styra över är avresedatumet.

– Det är något med spänningen och befrielsen i att inte veta vart man ska, och därför inte kunna planera allt till punkt och pricka. Nu ser vi fram emot att välkomna svenskarnas äventyrlighet och fortsätta med vårt framgångskoncept, säger Sandra Miller Kinge, Kommunikationschef på Apollo.

Du väljer själv spänningsnivån

Researrangören har tagit hänsyn till att människor är olika, både när det gäller hur modiga eller kräsna vi är. Därför har Apollo delat in resorna i två olika kategorier: Live a little Standard, och Live a little PLUS! Den sistnämnda är snäppet hemligare än den andra.

För den mer vågade, så finns Live a little Standard. Garanterat minst 3- stjärniga hotell någonstans i Apollos charterutbud. Här är det en hög spänningsnivå, kan du hamna var som helst inom Apollos sommarprogram. Önskar man säkerställa viss komfort så finns Live a little PLUS. För några extra hundralappar garanteras du minst ett fyrstjärnigt hotell.

Destinationen förblir dock inte helt hemlig, några veckor före avresa skickas biljetterna och slutdestinationen avslöjas. Då är det bara att packa väskorna och göra sig redo för årets, kanske livets, mest oförglömliga äventyr.

Ett kul koncept tycker vi på First Class Magazine, speciellt om man har svårt att bestämma sig vart man ska åka. Och som alltid, är man inte nöjd med hotellet kan man alltid boka nytt på plats – till egen kostnad förstås.

Praktisk information om Apollos resor till Destination okänd

  • Avgångsflygplatser: Arlanda, Göteborg och Köpenhamn.
  • Avresedatum: Från 27 april till 5 juni och 28 september till 8 oktober.
  • Pris för Live a little: 2900 SEK per person / 7 dagar.
  • Pris för Live a little PLUS: från 3500 SEK per person / 7 dagar.

För mer information: https://www.apollo.se/

UPP
Translate »